Keresés
Close this search box.

Rendelkezhet adója 1+1 százalékáról

Magánszemélyként idén is dönthet úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlja egy technikai számmal rendelkező vallási közösségnek, további 1%-át pedig valamely regisztrált civilszervezetnek.

Kérjük támogassa Ön is adója 1 százalékával a Magyar Katolikus Egyház szolgálatait és a Munkás Szent József Templom Oroszlányban Alapítvány munkáját.

Magyar Katolikus Egyház
Technikai szám: 0011

Munkás Szent József Templom Oroszlányban Alapítvány
Adószám: 18603433-1-11

Az szja 1+1%-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2020-as személyijövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

Ha magánszemélyként rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatja be:

  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • az ÁNYK segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

 

Papíralapon postán, vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:

  • a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
  • a 20EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
  • ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak. A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.

Együtt mindig többet adhatunk!

A Magyar Katolikus Egyház szolgálatain keresztül ezekben a rendkívüli időkben is a rászorulók mellett áll, reményt adva számukra, megerősítve őket az Isteni Gondviselésbe vetett hitükben. Lelki közösséget adva jelen van a családok boldog pillanataiban, emellett segíti őket életük nehézségeiben is. Intézményeiben a keresztény értékek szerint végezi oktató és nevelő munkáját, valamint karitatív tevékenységei során gondoskodik idős és beteg testvéreinkről.

Köszönjük, hogy 2020-ban is támogatták munkánkat!

Megosztás:

Facebook
Twitter