Keresés
Close this search box.

Örömmel jelentjük, hogy néhány napja Facebook követőink száma 500 fölé emelkedett.

500 követőEz azért is nagy eredmény, mert oldalunk csupán 4 hónapja létezik. Ezalatt Istennek hála rengeteg embert sikerült elérnünk. Legolvasottabb hírünket több, mint 11.000 ember látta és 92 megosztást ért el. Ez is mutatja azt, hogy az 500 követőn túl sokkal többen olvassák megosztásainkat.

Köszönjük mindazoknak, akik követnek bennünket. Célunk az, hogy egyházközségünk élete, eseményei ebben a formában is minél többek számára elérhetőek és megismerhetőek legyenek.

Templomunk kapuja mindenki számára nyitva áll, ugyanakkor tudjuk azt is, hogy mivel a város központjától egy kissé kiesik, ezért személyesen sokan még nem jutottak el hozzánk. Éppen ezért kiváló lehetőségnek tartjuk, hogy az online térben közelebb kerüljünk híveink, betegeink mellett azokhoz is, akik egyelőre egy kicsit távolabbról szeretnének betekinteni közösségünk életébe.

A plébániai hirdetések közzététele, a szertartásokról, valamint közösségünk csoportjainak életéről való beszámolók mellett rendszeres rovataink is vannak:

  1. Reggel 7 órakor röviden közzétesszük az aznap ünnepelt szent élettörténetét.
  2. Vasárnaponként rövid elmélkedést adunk közre az aznapi evangélium alapján.
  3. Rendkívül népszerű a Katolikus kisokos nevet viselő kedd és csütörtök esténként megjelenő írásunk, melyben röviden, közérthető formában igyekszünk elmagyarázni a katolikus vallással és a kereszténységgel kapcsolatos alapvető ismereteket. Nem titkolt szándékunk ezzel a keresők megszólítása.
  4. Egyházközségünk honlapja is megújult formában működik, melyen nemcsak aktuális információkat találhatnak, de például a Katolikus kisokos már megjelent részei itt is újraolvashatók.

Köszönjük, hogy velünk vannak és azt is, ha egy-egy megosztásukkal mások figyelmét is felhívják tartalmainkra, hisz ez is a misszionálás egyik modern formája.

Ötleteiket, javaslataikat, kérdéseiket is bármikor szívesen fogadjuk akár a Facebook oldalunknak írt privát üzenet formájában, akár az alábbi e-mail címen:

kommunikácio@munkasszentjozsef.hu

Köszönettel: a szerkesztők

HA TETSZETT OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Facebook
Twitter
Stációk

MIK AZOK A STÁCIÓK?

Vannak még berendezési tárgyak, melyek csak katolikus templomban láthatók. Ezek a templomhajó, vagyis a hívek számára fenntartott rész falain látható kis képek.

Részletek »